BSc Thesis and Research project

Biologie en MLS studenten beta faculteit.

Als je Biologie of MLS aan de beta faculteit studeert en je BSc Thesis en Research Project bij Cell Biology wilt doen dan kan dat natuurlijk.

De bachelorstages op onze afdeling worden georganiseerd in periode 4. In groepjes van 4 studenten voer je experimenten uit bij een onderzoeker van de vakgroep.

Je schrijft individueel een verslag over het onderzoeksproject en een individuele scriptie. Het onderwerp van de scriptie is gerelateerd aan het onderzoeksproject en bepaal je samen met het hoofd van de onderzoeksgroep waarin je geplaatst bent. De scriptie en het verslag mag je ook combineren tot een geheel.

Aan het einde van periode 4 geef je ook samen met je groep een presentatie over het praktisch werk.

Als voorbereiding op de stage is het nodig dat je de niveau-3 cursus Molecular Cell Research (B-B3MCR18) volgt, schrijf je hier dus voor in.

Wij ontvangen graag (per mail naar BScCelbio@uu.nl) de volgende info van je:

  1. Naam en studentnummer
  2. Welke studie volg je (Biologie/MLS)?
  3. Welke studiepaden volg je en welke N2 en N3 vakken relevant voor je stage heb of ga je volgen.
  4. Geef een top3 aan bij welke van de onderzoeksgroepen je graag geplaatst wordt. Een overzicht met onderzoeksgroepen vind je op: https://cellbiology.science.uu.nl/research-groups/

Na aanmelding laten wij je weten of er plaats is en of je aan de ingangseisen voldoet. Tijdens periode 3 maken we een indeling en hoor je bij welke onderzoeksgroep je geplaatst wordt en wie je medestudenten zijn.

Via  BScCelbio@uu.nl kan je ook verdere informatie vragen.

 

Studenten buiten de beta faculteit.

Neem contact op met één van de onderzoeksleiders, te vinden op  https://cellbiology.science.uu.nl/research-groups/